Verzending

Verzending

Curcargo Automotives heeft zich gespecialiseerd in particulier en zakelijk goederen transport naar het Caribisch gebied. Andere bestemmingen behoren ook tot de mogelijkheid.

Als expediteur bieden wij vakkundige service en zijn wij u graag van dienst met advies en informatie.

Wij bieden de volgende diensten:

 • Groupage verschepingen voor o.a. het verschepen van pakketten, auto’s en inboedels
 • 20ft en 40ft containers verschepen
 • Internationale verhuizing
 • Vervoeren van commerciële goederen
 • Goederen vervoeren via luchtvracht
 • Opslag van uw goederen
 • Pakketten versturen
 • Kopen van dozen en inpakmateriaal
 • Transportverzekering
 • Informatie over douaneformaliteiten
 • Inpakservice
 • Ophaalservice


Pakketten:

Heeft u één of meerdere dozen om te versturen naar de Nederlandse Antillen? Curcargo Automotives kan pakketten, ongeacht de grootte, op een veilige, voordelige en snelle wijze versturen. Bijna wekelijks verschepen wij (groupage) containers naar Aruba en Curaçao. Deze afvaart duurt maar 12 dagen, waardoor uw goederen altijd snel op de plaats van bestemming zijn. Ook andere bestemmingen in het Caribisch gebied en Midden- en Zuid-Amerika behoren tot de mogelijkheid.

Curcargo Automotives hanteert prijzen per pakket of per cube, wat voor u het voordeligste uitkomt. Neem voor prijzen of voor verzending naar andere bestemmingen contact met ons op, zodat wij u kunnen voorzien van een vrijblijvende prijsopgave.

Wilt u dat uw pakket nog sneller op plaats van bestemming is? Maak dan gebruik van onze luchtvrachtservice.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer +31(0)683617424 of stuur een e-mail naar

Douaneformaliteiten:

Bij verschepingen komen allerlei douaneformaliteiten kijken. Curcargo Automotives beschikt over uitgebreide kennis om alle douane- en verschepingsdocumenten voor u te regelen. Wij hebben hiervoor een machtiging, kopie van uw paspoort en ingevulde boekingsbon nodig. Dit kunt u invullen bij ons op kantoor, nemen we mee wanneer we uw goederen ophalen, of zenden deze documenten digitaal toe. Vervolgens maken wij de nodige documenten op om uw goederen zorgeloos te vervoeren.

Ophalen goederen:

Curcargo Automotives haalt uw goederen op in heel Nederland, maar ook in alle landen binnen Europa. Uw goederen worden dan naar onze loods gebracht, waar ze vervolgens worden ingeladen voor de verscheping. We beschikken over verschillende voertuigen om uw goederen op te halen, afhankelijk van de grootte van uw goederen.

De prijs voor het ophalen van uw goederen is afhankelijk van het aantal m3 en de woonplaats. U mag de goederen natuurlijk ook zelf naar onze loods brengen.

Grote vrachten verzenden zoals autos en motorvoertuigen:

Het volgende stappenplan laat eenvoudig zien hoe het proces verloopt:

Stap 1: u neemt contact op met Curcargo Automotives voor een vrijblijvende offerte.
Stap 2: u brengt de goederen naar onze loods, of maakt een afspraak om de goederen op te laten halen.
Stap 3: u vult enkele documenten in
Stap 4: u ontvangt een factuur van de verscheping tot de haven, welke voor de verscheping betaald dient te zijn.
Stap 5: wij laden uw goederen in de container, verzorgen de documentatie en voorzien u van informatie over de verscheping.
Stap 6: de lokale agent op plaats van bestemming neemt contact op met de ontvanger, zodat het afhalen of brengen van de goederen soepel kan verlopen. U voldoet de lokale kosten bij deze agent.


Specialisme:

Curcargo Automotives is gespecialiseerd in verschepingen naar Aruba, Bonaire, Curaçao, St. Maarten en Suriname. Ook overige bestemmingen in het Caribisch gebied Midden- en Zuid-Amerika behoren tot onze service. Curcargo Automotives werkt intensief samen met onze lokale agenten om ervoor te zorgen dat uw goederen naar tevredenheid aankomen. Bij de verschillende bestemmingen kunt u meer informatie vinden over de verschepingsprocedure en onze lokale agenten.

Emigreren:

Als u gaat emigreren naar de Nederlandse Antillen, is Curcargo Automotives dé partner op het gebied van goederentransport. Curcargo Automotives is een full service expediteur. Dit betekent dat wij alle werkzaamheden zoveel mogelijk bij u uit handen nemen. Hierbij kunt u denken aan verzekeringen en de documentatie voor de inklaring van goederen.

Correct, snel en betrouwbaar
Emigreren naar de Nederlandse Antillen is een spannende onderneming. U gaat op zoek naar huisvesting, een nieuwe baan en nieuwe vrijetijdsbesteding. Het is een verademing als u zich in dat stadium niet druk hoeft te maken over uw spullen. Als u gaat emigreren naar de Nederlandse Antillen, dan draagt Curcargo Automotives zorg voor een correcte, snelle en betrouwbare verscheping van al uw goederen.

Mogelijkheden en kosten
Gaat u binnenkort emigreren naar de Nederlandse Antillen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor het verschepen van uw goederen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar of bellen met +31 (0)683617424

scroll up